Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@21:07:21 GMT

باریدن یا نباریدن؛ مساله این است+عکس

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۵۴۹۰

باریدن یا نباریدن؛ مساله این است+عکس

برخلاف دهه شصت و هفتاد که باریدن عامل تعطیلی مدارس بود، این روزها نباریدن هم عامل دیگری برای مدرسه نرفتن دانش‌آموزان شده به طوری که در کمتر از 3 ماه 7 روز مدارس اصفهان تعطیل بوده است.

مجله فارس پلاس اصفهان؛ محمدحسین کیانی: هنوز سه ماه نیست که دانش‌آموزان به مدرسه می‌روند ولی در همین مدت هم مدارس اصفهان 7 روز تعطیلی به خود دیده‌اند که علتش در باریدن یا نباریدن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهه شصتی‌ها و هفتادی‌ها چشم‌شان به آسمان بود تا برفی، بارانی بیایید و یخ و یخبندانی شود تا مدارس‌شان تعطیلی شود؛ البته گه گداری هم معلمان اعتراض می‌کردند و سرکلاس نمی‌آمدند ولی چون روی آن حسابی نبود، دانش‌آموزان خیلی چشم امیدی به آن نداشتند.

آسمان ملموس‌تر بود و اگر بارش برف از شب آغاز می‌شد، دل تو دل دانش‌آموزان نبود تا صبح شود و میزان برف روی زمین را ببینید؛ از منظر دانش‌آموزان دهه شصت و هفتاد 1 سانت برف روی زمین هم باید تعطیل می‌شد ولی حرف نهایی از دل رادیویی که صبح‌ها همدم صبحانه خوردن دانش‌آموزان بود، بیرون می‌آمد.

آن روزها شبکه‌های مجازی و تلگرام و این‌ها نبود؛ معیار برای باز و بسته بودن مدرسه اخبار صبح رادیو بود که گاها به همان هم اعتماد نبود و با تلفن زدن به مدرسته باید استعلام گرفت.

حالا ماجرا خیلی فرق کرده است؛ نگاه دانش‌آموزان بازهم به آسمان است تا برای درس و مشق فردا خودشان را آماده کنند یا نه! که اگر مدارس تعطیل شد، پای ایکس باکس دلی از عزا در بیاورند.

اما این روزها فقط باریدن نیست که مدارس را تعطیل می‌کند و گاها نباریدن هم خرج روی دست دولت می‌گذارد و دانش‌آموزان را خوشحال؛ آلودگی هوا و وارونگی دما پدیده‌ای است که طی یکی دو دهه اخیر در کشور فراگیر شده و این روزها خیلی در مورد آن می‌شنویم.

شاید شهروندان تعریف دقیق و علمی از «وارونگی دما» را ندانند ولی می‌دانند با سرد شدن هوا، زمانی که نه بادی بیایید و نه بارانی، آلودگی در شهر می‌ماند و به اصطلاح «دم» می‌کند و این می‌شود وارونگی دما.

البته این شاخص خیلی معیار دقیقی برای تعطیلی نیست و حکم تعطیلی مدارس در یک جلسه خاصی گرفته می‌شود که گاهی اوقات شاخص پائین را خطرناک برای دانش‌آموزان می‌بیند و گاهی اوقات هم شاخص بالا را مخل سلامت‌شان نمی‌بیند.

اصلا معلوم نیست کار این شاخص چیست و چه کسی آن را قرار داده که برخلاف نظر مسؤولان عمل می‌کند و خودش بدون هماهنگی شبانه پائین و بالا می‌شود.

درحالی اصفهان در کمتر از سه ماه 7 روز تعطیلی به مدارس خود دیده است که بعد از تهران دومین شهر با بیشترین میزان تعطیلی است؛ ما که نمی‌دانیم شاخص آلودگی هوا راست می‌گوید یا مسؤولان ولی هرکسی که می‌داند فکری به حال این دانش‌آموزان بکند که باریدن و نباریدن آن‌ها را از تحصیل علم و عمل باز می‌دارد.

این دانش‌آموزان اگر از آلودگی هوا دچار مشکل نشوند حتما به دلیل تراکم درس‌ها و عقب ماندن از کتاب‌ها به ویژه در آخر سال روزهای سختی در پیش خواهند داشت.

انتهای پیام/63077/م20/

منبع: فارس

کلیدواژه: آلودگی هوا دانش آموزان مدارس اصفهان وارونگی دما باریدن برف باران تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • تلاش استکبار جهانی برای فراموشی مساله غزه بی‌نتیجه است
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس